NK 3 tegen 3 “Play the Arsenal Way”

Op woensdagmiddag 7 april, tussen 14.00 en 17.00 uur, vindt de voorronde plaats van NK 3 tegen 3 “Play the Arsenal Way” voor spelers tussen de 6 en 12 jaar op het terrein van NOAD’67. Met als hoofdprijs, na het winnen van het NK op 25 april in Arnhem, een geheel verzorgde reis naar de wereldfinale in het machtige Emirates Stadium in Londen op 15 mei as.

Tot en met 5 april kunnen spelers en speelsters van 6 tot en met 11 jaar zich als team aanmelden op de site van Arsenal Soccer School www.arsenalsoccer.nl voor de voorronde bij NOAD’67. Een speler/speelster kan ook alleen mee doen en ingedeeld worden bij nieuwe vriendjes, maar dat moet dan bij de aanmelding doorgegeven worden. Er wordt gespeeld in de categorie F (6/7/8 jarigen) en categorie E (9/10/11 jarigen).

Het inschrijfgeld is € 10,- per persoon, en moet worden voldaan op de dag van de voorronde. Hiervoor ontvangt iedere deelnemer naast een leuke middag, een Arsenal SS shirt – “NK 3 tegen 3 – Play The Arsenal Way”, en een deelnamecertificaat.

Maar daarnaast maakt het winnende team ook nog eens kans op een geheel verzorgde reis, via het winnen van het “NK 3 vs 3 – Play The Arsenal Way” op 25 april as in Arnhem, om op 14 t/m 16 mei naar Londen te gaan en met als hoogtepunt op zaterdag 15 mei met veertig teams te strijden om het 3 tegen 3 World Cup in het Emirates Stadium.

The road to Emirates Stadium starts in Sint Philipsland zullen we maar zeggen.

Ook jullie jeugdspelers zijn van harte uitgenodigd om deel te namen aan dit evenement. Bijgevoegd heb ik een flyer/poster en informatieformulier vanuit Arsenal Soccer School Holland.

Namens NOAD’67 en Arsenal Soccer School Holland verzoek ik jullie om de voorronde bekend te maken binnen jullie vereniging.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Theo Gorissen
vv NOAD’67

Flyer3v3 NOAD67 extern.pdf

flyerbrief 3v3.pdf