Ruim 40 aanmeldingen voor vrijwilligersavond SKNWK

Ondanks dat het seizoen 2009-2010 nog niet ten einde is, kunnen wij als vereniging terugkijken op een succesvol seizoen. Hier hebben vele vrijwilligers aan bijgedragen. Als blijk van dank en waardering naar onze vrijwilligers toe wordt er een vrijwilligersavond georganiseerd voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Ofschoon het een goede gewoonte is geworden om jaarlijks een gezellige avond voor alle vrijwilligers van onze vereniging te organiseren, achten wij het niet vanzelfsprekend dat jij en vele andere vrijwilligers, geheel belangeloos, vrijwilligerswerk voor onze vereniging verzet en waarderen derhalve uw inspanningen hieromtrent.

Als blijk van dank en waardering voor de tomeloze inzet van alle vrijwilligers wordt daarom de vrijwilligersavond gehouden. Hiervoor hebben zich ruim 40 personen zich aangemeld.

De vrijwilligersavond wordt dit seizoen op zaterdag 10 april 2010 gehouden en vindt plaats bij de accommodatie van de Zierikzeese Kegelbond (adres: Haringvlietplein 5 te Zierikzee). Vanaf 18:30 uur ben je harte welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je gebruik maken van de faciliteiten die de accommodatie van de Zierikzeese Kegelbond ons zal bieden.