Wedstrijdvelden zijn per 7 juni 2010 gesloten

Van de Gemeente Schouwen-Duiveland kregen we vorige maand onderstaande mail i.v.m. de sluiting van de trainingsvelden (zijn inmiddels al gesloten!) en wedstrijdvelden. Een dringend verzoek aan een ieder om hieraan gehoor te geven!!

Voor de goede orde ook dit jaar een kort bericht over de sluiting van trainings- en wedstrijdvelden in verband met jaarlijks (groot) onderhoud.

Wedstrijdvelden

Per maandag 7 juni 2010 geen gebruik meer maken van de wedstrijdvelden. Dit met uitzondering van die eventuele gevallen waarin reeds in overleg met collega A. Verhulst toestemming is verleend.
Nog meer dan in andere jaren wordt slechts in zeer uitzonderlijke gevallen bezien of voor eventueel gebruik na 7 juni 2010 ontheffing kan worden verleend !

Per zaterdag 31 juli 2010 mogen, onder normale (weers)omstandigheden, de wedstrijdvelden weer worden gebruikt. Uitgezonderd een eventueel per april/mei 2010 gerenoveerd wedstrijdveld. Ook voor de datum van 31 juli 2010 geldt dat alleen in zeer bijzondere gevallen, in overleg met A. Verhulst, ontheffing kan worden verleend voor een eerder gebruik.

U wordt vriendelijk verzocht uw trainingskader, (jeugd)bestuur, veld-/materialenverzorger en consul van de inhoud van deze email in kennis te stellen. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Vriendelijke groeten,
namens Adrie Verhulst, afdeling Openbare Werken,
Denny de Vos