S.K.N.W.K. 4 is vertrokken naar België

Dit weekend is de afsluiting van het seizoen van ‘de baggerschuit’. Zoals inmiddels gebruikelijk is bij S.K.N.W.K. 4 gaan ze een weekendje weg. Van één van de organisatoren (Jos van Spier) ontvingen we onderstaande info:

Vandaag, vrijdag 4 juni 2010, verzamelen we bij de kantine of het zwarte plein(gymzaal) dit is eigenlijk nog niet helemaal duidelijk, wij verzamelen eigenlijk altijd bij de gymzaal.

Hiervandaan vertrekken wij om +/- 13.15 uur richting Lo-Reninge, de reis zal ongeveer 2 en een half uur duren. Roland en ikzelf gaan bij mooi weer met de motor, de rest verdeelt zich in de aanwezige auto’s.

Aangekomen in Lo-Reninge worden de kamers verdeeld en gaan we, eerst een lekkere koude klets drinken alvorens wij ons in het nachtleven van Lo-Reninge storten. We gaan dus lekker uit eten en pikken daarna nog effe een terrasje/disco, om daarna moe maar voldaan terug richting het huis te gaan alwaar er voor de liefhebber nog wel een koud biertje of iets anders zal staan.

De zaterdag zal, zoals het voor een sportploeg betaamt, bestaan uit een sportieve uitdaging en wel een fietstocht van 125 kilometer door het licht glooiende Belgische landschap, met voldoende tussenstops zoals daar zijn cafe’s en restaurants.

De avond beginnen we met de gebruikelijke altijd gezellige bbq, en wat er verder die avond gebeurt hangt af wat de meerderheid wil, of we spellen een spelletje hints, of we kijken wat Gerwi weer voor ons bedacht heeft. Wat mij betreft dat laatste, want dat is altijd weer een leuke afsluiting van het seizoen, en daarna kan er dan altijd nog een spelletje hints gespeeld worden.

De zondag zal voor sommige in het teken staan van bijkomen van de uitputtende fietstocht, en de avond daarvoor in de middag gaan we nog een heerlijke wandeling maken door en om het pittoreske Lo-Reninge waarvandaan we dan om ongeveer dit zal voor de een wat eerder zijn dan de ander rond 16.00 uur weer naar Nieuwerkerk afreizen.

Namens de webredaktie wensen we S.K.N.W.K. 4 heel veel plezier toe dit weekend (het weer zit waarschijnlijk erg mee!!) en zijn uiteraard benieuwd naar het verslag en de foto’s!