Rob Wijnstekers houdt het al weer voor gezien

Vorige week konden we nog melden dat S.K.N.W.K. een nieuwe coach had voor de eerste selektie. De uit Oosterland afkomstige Rob Wijnstekers zou samen met Gerard Olijhoek (die de trainingen van de selektie verzorgd) de leiding op zich nemen van S.K.N.W.K. 1.

Afgelopen zaterdag in het eerste bekerduel van de blauw/zwarten tegen B.S.C. Roosendaal zaten Gerard en Rob samen op de bank. Het was de bedoeling dat Rob de coaching alleen op zich zou gaan nemen.

Echter gisteren werd Gerard (en dus ook S.K.N.W.K.) zwaar teleurgesteld door Rob. Hij was vooraf zeer enthousiast en had er veel zin in, maar had zich na één wedstrijd al weer bedacht. Hij ziet alsnog af van zijn nieuwe ‘job’.

Voorlopig zal Gerard net als tijdens de oefenwedstrijden naast de trainingen ook de coaching op zich nemen. Misschien dat S.K.N.W.K. in een later stadium alsnog een coach vindt.


Afgelopen zaterdag leek alles nog in kannen en kruiken tussen Rob Wijnstekers (links) en Gerard Olijhoek (rechts). Echter gisteren heeft Rob Wijnstekers alsnog afgezegd als coach van S.K.N.W.K. 1

6 reacties op "Rob Wijnstekers houdt het al weer voor gezien"

  1. Een man een man | 25-08-2010 at 21:25 |

    Heeft een ‘jawoord’ geen betekenis meer???
    Valse hoop voor SKNWK

  2. Misschien de kwaliteit cd? Maar dat wist die toch wel neem ik aan? Krijg toch wel een eilandelijke schorsing

  3. Wat is nu de exacte beweegreden van Rob om te stoppen (of om niet te beginnen) bij SKNWK. Dat is voor de leden van onze vereniging ook belangrijk om te weten.

  4. Rob Wijn of iets sterkers

  5. …..

  6. jan de Jonge | 25-08-2010 at 10:00 |

Reacties gesloten.