Alexander van Keulen van de staart naar de kop

Vorig seizoen startte Alexander van Keulen als trainer van SSV’65 met de slechtste poulefase ooit van de Goese club. Slechts één schamel puntje peurde de ploeg uit de drie pouleduels. Dit seizoen countert Van Keulen die valse start met verve. Ditmaal doorstond hij de poulefase met de beste cijfers uit de bekergeschiedenis van de club. Het kan verkeren.

Op de zeges tegen Victoria’03 en Nieuwland volgde zaterdag een 3-1-zege op Noad’67. Met een ongeschonden blazoen plaatste SSV’65 zich daardoor voor de tweede bekerronde. Vier keer eerder boekte de club drie zeges in de poulefase, maar het huidige doelsaldo van 16 voor en 1 tegen overtreft alle voorgaande pouleprestaties.

Dat staat in schril contrast met vorig seizoen, toen Van Keulen zijn eerste schreden zette bij SSV’65. Na nederlagen bij Moerse Boys en Nieuwdorp volgde nog een schamel gelijkspelletje tegen BSC, maar dat kon niet voorkomen dat SSV’65 zijn slechtste poulefase liet noteren. Nu is er in elk geval een einde gekomen aan vijf seizoenen waarin SSV’65 steevast strandde in de poulefase.



In het seizoen 03/04 speelde SSV’65 geen pouleduels omdat ze allemaal afgelast werden vanwege de droogte. De KNVB besliste dat de club automatisch in de knock-outfase verder mocht.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/