Keeperspromotiedag bij R.C.S. op 27 oktober 2010

Na de succesvolle edities in 2007, 2008 en 2009 met ca. 180 deelnemers organiseert v.v. R.C.S. dit jaar voor de vierde maal de Frans Hoek Sports keepers promotie en trainingsdag voor het district Zuid I. Dit jaar wordt de keepersdag gehouden op woensdag 27 oktober 2010.

De dag wordt zoals gebruikelijk, afgesloten met een spetterende keepersdemonstratie, dit jaar met topkeepers uit het Zeeuwse amateurvoetbal. Keepers en keepsters vanaf 6 jaar zijn weer van harte welkom om elkaar met het keepersvak bezig te zijn, te strijden tegen elkaar en te leren van elkaar.

Als er binnen uw vereniging keepers zijn die mee willen doen verzoek ik ze om de gegevens in het EXCEL bestand in te vullen en het bestand via de mail terug te sturen. Als men niet bekend is met EXCEL mag ook het inschrijfformulier in WORD gebruikt worden. Ook dit formulier kan gemaild worden, of via de post naar mij opgestuurd worden.

Zorg dat de betaling a € 19,90 p.p. uiterlijk 13 oktober a.s. overgemaakt is op rekeningnummer ABN AMRO 40.80.44.780 t.n.v. A. Versluys o.v.v. Keepersdag 2010, naam en geboortedatum deelnemer.

Pas na ontvangst van de betaling wordt inschrijving definitief.

We hopen op een grote deelname uit heel Zuid I!

Verder zoeken we ook dit jaar weer vrijwilligers die medewerking verlenen om de keepersdag te laten slagen. Zijn er binnen uw vereniging mensen die samen met iemand anders een groepje keepers willen begeleiden? Stuur me dan even een mailtje v.v. R.C.S. Keepersdag met de gegevens van de betreffende mensen. Eventuele begeleiders hoeven geen verstand van keepen of keepers te hebben om een groepje keepers te begeleiden.

Schrijf tijdig in, want VOL=VOL.

Namens het organisatie comite,

Arold Versluys
jeugdkeeperstrainer vv RCS

poster RCS zeeland 2010.pdf

programma 27-10-2010.pdf

inschrijfformulier 2010.doc

inschrijving keepersdag 2010.xls