Wim Voorbeijtel profiteert met 3 treffers

Op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. is Wim Voorbeijtel nu alleen koploper. In de gisteren met 1-8 gewonnen wedstrijd met S.K.N.W.K. 3 tegen Duiveland 4 was hij met 3 treffers weer belangrijk voor het derde. Door deze drie treffers heeft hij inmiddels al weer 9 doelpunten gescoord deze competitie.

Zijn naaste belager, Jeffry Visser, kwam gisteren met S.K.N.W.K. 2 niet in aktie. Hij blijft dus op de 2e plaats steken met 7 doelpunten.

De overige 5 treffers namens S.K.N.W.K. 3 kwamen op naam van Robbert Padmos (2x), Maurice Pollemans, René v/d Bos en André Grootenboer (alle drie 1x). Met name Padmos is een vreemde eend in de bijt in dit rijtje. Hij speelt normaliter in S.K.N.W.K. 1, maar door de vele afwezigen en blessures werd hij nog snel van het trainingveld geplukt bij S.K.N.W.K. 1 om de 3e selektie te voorzien van voldoende spelers. Padmos verdubbelde overigens zijn seizoenstotaal met deze 2 treffers van 2 naar 4.

Voor Maurice Pollemans betekende dit al weer zijn 4e doelpunt. René v/d Bos en André Grootenboer waren voor het eerst dit seizoen trefzeker.

Ook bij S.K.N.W.K. 4 voldoende doelpunten. De wedstrijd tegen D.F.S. 3 eindigde in maar liefst 5-5 !! Michèl Flikweert en Hans Matthijsse scoorden beiden 2x. Michèl komt hiermee op 5 treffers en stijgt naar plaats 3 op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Voor Hans waren dit zijn eerste doelpunten dit seizoen.

Het andere doelpunt voor ‘de baggerschuit’ werd gescoord door Pierre Ruijssenaars (eveneens zijn eerste doelpunt van het seizoen).

Zoals bekend kwamen S.K.N.W.K. 1 en 2 gisteren niet in aktie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.