Diverse activiteiten bij SKNWK in januari 2011

Als de weergoden mee (blijven) werken, zit de kans er in dat we volgende week zaterdag, 15 januari 2011, weer voor het eerst op het veld kunnen voetballen. Dan spelen S.K.N.W.K. 1,2 en 3 een inhaalwedstrijd op het eigen sportpark ‘Het Springer’. Deze week wordt er overigens al gestart met de trainingen.

Naast trainingen en voetballen zijn er nog meerdere activiteiten gepland bij S.K.N.W.K.

Zo is er a.s. donderdag, 6 januari 2011, de Nieuwjaarsreceptie. Aanvang is 20:00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd.

Twee dagen later, zaterdag 8 januari 2011, wordt traditioneel het Onderling Zaalvoetbaltoernooi om ‘De Charlie Cup’ gespeeld. Dit toernooi wordt gespeeld in sporthal ‘Onderdak’ te Zierikzee tussen 13:00 uur en 18:00 uur. Vetrek is vanuit café-cafetaria Charlie, welke ’s ochtends vanaf 11:00 uur geopend zal zijn. ’s Avonds is hier ook de prijsuitreiking met aansluitend een gezellig avondje. De aanwezigheid van alle deelnemers aan de Charlie Cup wordt hierbij zeer op prijs gesteld.

Volgende week vrijdag, 14 janauri 2011, is er voor alle seniorenleden, jeugdleiders en jeugdtrainers en B-junioren een interactieve spelregelavond. Deze wordt georganiseerd is samenwerking met de scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid Beveland. Ook hierbij hopen we dat zoveel mogelijk seniorenleden, jeugdtrainers en leiders en B-junioren aanwezig zullen zijn.

Al met al weer genoeg te doen bij S.K.N.W.K. !!