Dit weekend belangrijk duel voor S.K.N.W.K. 1

Voor S.K.N.W.K. 1 staat er morgen een belangrijke wedstrijd op het programma. Zij moeten in Domburg aantreden tegen de plaatselijke v.v. Een duel tussens de nummers 11 en 12 van dit moment in de 3e klas A K.N.V.B. Zuid 1.

Gezegd moet worden dat S.K.N.W.K. nog 12 wedstrijden voor de boeg heeft, maar morgen treden ze dus aan tegen één van de naaste degradatiekandidaten. Het zou dus zeer welkom zijn om 3 punten te pakken. Dan wordt het gat met Domburg terug gebracht van 6 naar 3 punten. En bij ‘gunstige’ uitslagen morgen, komen ook Colijnsplaatse Boys 1, Veere 1 en zelfs Spui 1 weer iets meer in het vizier. En met dan nog 11 wedstrijden voor de boeg, kan er nog heel wat gebeuren. Ook vorig seizoen stond S.K.N.W.K. met de winterstop troosteloos onderaan, maar aan het eind van de competitie waren ze toch ‘veilig’.

Het enige duel tot nu toe dat gewonnen werd door de blauw/zwarten dit seizoen was overigens tegen de tegenstander van morgen. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ werd Domburg een aantal maanden geleden op een 5-1 nederlaag getrakteerd.

Dus mannen zet hem op morgen en breng die punten mee naar Nieuwerkerk !!