SKNWK 1 boekt eerste uitoverwinning dit seizoen

De hervatting van S.K.N.W.K. 1 na de winterstop werd vorige week met een weekje uitgesteld. Hierdoor dus niet De Meeuwen 1 de eerste tegenstander, maar Domburg 1. Een duel tussen respectievelijk de nummers 11 (Domburg) en 12 (S.K.N.W.K.). In de heenronde walsten de blauw/zwarten overigens met 1-5 over Domburg heen.

Gisteren in Domburg ontspon zich een open wedstrijd. Al in de 1e minuut een kopkans voor de thuisploeg, maar deze ging naast. Het eerste gevaar voor de oranje-hemden (S.K.N.W.K. was gehuld in het reserve-tenue) was ook een kopkans. Het was Leon Goedegebure die na 8 minuten een voorzet van Wilco de Valk over het doel kopte.

Hierna was het met name S.K.N.W.K. dat op zoek ging naar de openingstreffer. Spits Stefan Vermeer kreeg vlak na elkaar twee schietkansen. De eerste werd tot corner verwerkt, de tweede was een prooi voor de doelman. Na een kwartier een prima solo van Robert Padmos (die naam zullen we straks meer lezen!!), maar ook hier werd het ‘slechts’ een corner.

De thuisploeg had na zo’n half uur nog een schot dat naast het doel ging. De grootste kans was echter voor S.K.N.W.K. De net ingevallen Oleg Bondarenko, hij stond één minuut in het veld voor de geblesseerd geraakte Leon Goedegebure, kreeg een prima kans. Echter hij miste de open kans en zodoende bleef het dus 0-0.

Net voor het verstrijken van de 1e helft nog twee mogelijkheden voor Robert Padmos namens S.K.N.W.K. Echter zijn volley ging over het doel en in blessuretijd opnieuw een corner na een schot van hem. Ruststand 0-0.

De Nieuwerkerkers kwamen prima uit de startblokken in het tweede bedrijf. Al na drie minuten lag de bal in het mandje. Een voorzet van linksbuiten Stefan Vermeer werd door aanvoerder Wilco de Valk schitterend binnengekopt, 0-1.

De thuisploeg moest opzoek naar de gelijkmaker. Eerst kon een kopbal door doelman Mike Bakker van S.K.N.W.K. worden gepakt. Hierna een schot naast het doel en daarna bleek opnieuwe Mike Bakker een sta-in-de-weg toen hij een bal uit de hoek tikte.

Nadat Robert Padmos middels een schot de mogelijkheid had gehad de score te verdubbelen, hij schoot naast, was het aan de andere kant nu wel raak voor Domburg. Een schot van de thuisploeg werd nu ook Bakker teveel, 1-1.

De wedstrijd loopt dan verder zonder noemenswaardige akties. Slechts enkele gele kaarten voor de thuisploeg en René Verschoor en Oleg Bondarenko namens S.K.N.W.K. Het duel loopt dan op zijn einde en we zitten dan al in de 84e minuut. Dan is het S.K.N.W.K.-speler Robert Padmos die zijn ploeg bij de hand neemt.

Eerst schiet hij een voorzet van Wilco de Valk binnen, 1-2. Vlak nadat zijn jongere broer, Steven Padmos, is ingevallen scoort hij uit een combinatie met zijn broertje ook de 1-3. Nog geen twee minuten later zorgt Robert ook voor de 1-4 !! Een goede aanval via Timo Verkaart komt bij Wilco de Valk. Middels zijn 2e assist van de middag brengt hij Padmos opnieuw in stelling. Deze omspeelt keurig de doelman en zorgt dus met zijn 3e treffer voor de 1-4 eindstand. Een zuivere hattrick voor Robert Padmos.

Wat een blijdschap bij de mannen van Olijhoek. De overige uitslagen zijn ook ‘gunstig’ te noemen waardoor de blauw/zwarten weer wat aansluiting vinden met de rest van de staartploegen. Echter dit moet nu uiteraard wel een vervolg krijgen, wil je je echt veilig kunnen spelen.

Volgende week wacht S.K.N.W.K. een zeer lastige klus. Dan komt namelijk D.F.S. 1 op bezoek op sportpark ‘Het Springer’. Succes mannen !

S.K.N.W.K. 1: Mike Bakker, Kevin Schiettekatte, Martin Kiesenberg, René Verschoor, Timo Verkaart, Martijn Rentier, Robert Padmos, Martijn Backx, Leon Goedegebure (Oleg Bondarenko), Wilco de Valk, Stefan Vermeer (Steven Padmos).

2 reacties op "SKNWK 1 boekt eerste uitoverwinning dit seizoen"

1. Wat een goed resultaat! Ga zo door en op naar boven!

2. Klasse mannen! Je kan alleen nog maar naar boven op de ranglijst, dus volhouden nu