Thomas de Ridder wordt nieuwe trainer S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. heeft voor het seizoen 2011-2012 een nieuwe trainer. Het wordt de 24-jarige Thomas de Ridder. Thomas is dit seizoen assistent-trainer van Henk Schouten bij s.v. Duiveland. Een functie die hij dit seizoen voor het 3e jaar bekleed.

De Ridder heeft zelf gevoetbald bij s.v. Advendo in Breda en bij Bevelanders, zo staat te lezen in de presentatiegids van s.v Duiveland. Bij deze clubs was hij ook jeugdtrainer. Via de B-jeugd van S.S.V. ’65 is hij in contact gekomen met Henk Schouten. Zo is hij ook aan zijn ‘job’ als assistent-trainer van Schouten bij Duiveland gekomen. Volgend seizoen wil hij dus op eigen benen staan. Dan zal hij hoofdverantwoordelijke zijn bij de blauw/zwarten uit Nieuwerkerk.

Het bestuur van S.K.N.W.K. heeft een aantal gesprekken gehad met Thomas de Ridder. Deze gesprekken zijn als zeer positief ervaren. Vandaar dat S.K.N.W.K. het volgend seizoen in zee gaat met deze zeer enthousiast beginnend trainer, die afgelopen zaterdag al toeschouwer was bij zijn nieuwe club tijdens de oefenwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 in en tegen Krabbendijke (getuige onderstaande foto).

We heten Thomas alvast van harte welkom en wensen hem volgend seizoen heel veel plezier en succes toe.