Wedstrijdverslag Veere 1 – SKNWK 1 website Veere

Hieronder het wedstrijdverslag van Veere 1 – SKNWK 1 van de website van Veere:

Veere 1 – S.K.N.W.K. 1

De wind was van grote invloed op deze wedstrijd. Veere begon in de eerste helft met de wind in de rug, wat na tien minuten spelen het eerste doelpunt opleverde. Een voorzet van Valmir Shala vanaf de linkerkant vloog, geholpen door de wind, bij de tweede paal in de kruising.

De bezoekers hadden het moeilijk met de tegenwind, en bij Veere waren met het wind voordeel veel ballen te hard waardoor van goed voetbal geen sprake was. Vijf minuten voor rust kwam Veere, geholpen door de keeper van SKNWK, op een 2-0 voorsprong. Theo van Tatenhove zijn vrije trap werd niet goed behandeld door de keeper waardoor de bal alsnog de doellijn passeerde.

Na de rust was het wind voordeel voor SKNWK en binnen de tien minuten wisten ze gebruik te maken van dit voordeel.
Een vrije trap van links, waaide net als het eerste Veere doelpunt bij de tweede paal in het doel.

Veere had meer grip op de tegenwind dan SKNWK in de eerste helft, en wist hierdoor enkele goede kansen te creeeren om de voorsprong te vergroten.
De zuiverheid in de afwerking ontbrak waardoor de wedstrijd spannend bleef tot het einde.

SKNWK bleef wel aandringen met de wind in de rug echter Rene Bil wist tot tweemaal toe de gelijkmaker te voorkomen.