Wedstrijden inhalen in carnavalsweekend

In de afgelopen periode zijn veel wedstrijden wegens de weers- en veldomstandigheden niet doorgegaan. Uiteraard moeten deze duels worden ingehaald.

Er zijn echter bijna geen inhaalweekenden meer voor handen, dus zullen straks veel wedstrijden op een doordeweekse avond ingehaald moeten worden. Dit wordt door de meeste verenigingen als onprettig ervaren.

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart 2011 is er geen programma vastgesteld, aangezien deze dagen in het carnavalsweekend vallen.

KNVB Zuid I biedt de mogelijkheid aan de verenigingen om in onderling overleg met de tegenstander een achterstallige competitiewedstrijd in te plannen op zaterdag 5 of zondag 6 maart. Het gaat om wedstrijden in de volgende competities:

Achterstallige_wedstrijden_jeugdvoetbal[1].pdf

Achterstallige_wedstrijden_zaterdagsenioren[1].pdf

Achterstallige_wedstrijden_zondagsenioren[1].pdf

Indien beide verenigingen tot een akkoord zijn gekomen, dient een schriftelijke bevestiging met daarin vermeld het aanvangsuur naar de KNVB gezonden worden. Deze bevestiging moet gezonden worden naar:
Emile.Agterberg@knvb.nl (zaterdagvoetbal)
Jacco.Theunisse@knvb.nl (jeugdvoetbal)
Adrie.Vissers@knvb.nl (zondagvoetbal).

De bedoelde schriftelijke bevestiging dient uiterlijk dinsdag 1 maart bij de KNVB binnen te zijn, zodat eventueel nog een scheidsrechter kan worden aangesteld.