Sponsor v/d Maand: Peter v/d Cingel Bestratingen

Met ingang van oktober 2010 hebben we een nieuwe rubriek op deze website gelanceerd, namelijk “Sponsor van de maand”.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze zevende “Sponsor van de maand”:

1: Wie zijn jullie?: Waar houdt Peter van der Cingel Bestratingen zich mee bezig?

Peter van der Cingel Bestratingen is een eenmansbedrijf, waarbij mijn vrouw Sonja een groot gedeelte van de administratie doet. Daarom praat ik ook altijd over “ons” bedrijf. Ik ben al zo’n 17 jaar stratenmaker. Ik ben begonnen in het bedrijf van mijn vader, die overigens ook nog steeds aktief is. Na al mijn vakdiploma’s en ook nog mijn uitvoerderspapieren te hebben behaald, heb ik een poosje als uitvoerder gewerkt bij Wandel Infra. Dat was niet helemaal mijn ding, dus toen besloten om voor mezelf te gaan beginnen.

Dat is toevallig 1 April precies 10 jaar geleden! De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van bestratingen in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat ik veel voor particulieren werk, denk dan aan sierbestrating, gazonaanleg, grondwerk en rioleren. Maar ook werk ik regelmatig op campings, bungalowparken en industrieterreinen, aan nieuw aan te leggen bestrating, riolering, drainage of onderhoud en reparaties. In het najaar en winter werk ik ook vaak als z.z.p-er voor grotere bedrijven.

2: Wat zie je / zien jullie als jou / jullie sterke punten in de markt?

Mijn sterke punt is, dat ik vanaf het eerste contact met de klant altijd het aanspreekpunt ben. Dus ook in de uitvoeringsfase. Dit betekent dat je snel en flexibel kunt reageren op wensen van klanten. Een ander sterk punt is gewoon goede kwaliteit en service leveren. Heel veel klanten krijg ik door de beste reclame die er is en dat is ‘mond op mond’ reclame.

3: Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

Ik ben zo’n 30 jaar aktief geweest als voetballer, waarvan 27 bij SKNWK en nog 3 bij Zierikzee in de B’s en A’s. Volgens mij heb ik iets van 12 jaar in het Gouden Eerste gevoetbald, waarbij we de 2e klasse gehaald hebben. Ik heb in die periode ook nog de Schouwse Selectie gehaald, maar door blessures en een aantal operaties en de start van ons eigen bedrijfje niet meer op dat niveau terug gekomen. Later door die vervelende knie en lies helemaal gestopt met voetbal. Nog een paar jaar trainer geweest van o.a. de F-jes, de Meiden en de C-tjes. Op dit moment ben ik leider van de E2.

Mijn andere sportpassie is tennis. Dit deed ik als jong ventje al en na de voetbalperiode in het eerste weer de draad opgepakt. Dit met redelijk succes en behoorlijk fanatisme. Je komt tegenwoordig heel veel oud voetballers tegen op toernooitjes en in de competitie, wat heel leuk is. Ook de derde helft is bij de tennis zodoende behoorlijk ingeburgerd.

Sonja, Vera en Daan zijn ook alledrie lid van de tennis en zijn ook lekker fanatiek bezig aan toernooien en competities. Onze weekenden zijn zodoende behoorlijk gevuld met sport. Sonja deed in de periode dat ik in het eerste voetbalde altijd de entree en verkocht lootjes, dit met nog een aantal andere dames. Vera, mijn dochter heeft 2 jaar bij de meiden gevoetbald, maar moest stoppen met enkelproblemen. Daan, 9 jaar, voetbaldt inmiddels in de E2, waarvan ik dus leider ben.

Vanaf het begin van ons bedrijf sponsoren we SKNWK middels een reclamebord, club van 100, Joachim Glerum Toernooi en samen met Hilbra de tassen voor het vierde.

Zoals jullie zien is onze binding met SKNWK best wel groot te noemen.

4: Wat bindt u met SKNWK?

Zie vraag 3.

Waarvoor kunnen leden van SKNWK en bezoekers van deze site specifiek bij jullie terecht?

Iedereen die een nieuw terras, pad of oprit wil laten leggen kan ons bellen of mailen of via www.mooistraatje.nl contact opnemen. Ook voor herbestraten, gazonaanleg, schuttingen plaatsen of gewoon vrijblijvend advies op maat aanvragen kunt u bij ons terecht.

Bezoek onze site gewoon eens! Deze is overigens gemaakt door Steven Neele, welbekend van de SKNWK-site.