Welke F-pupillenteams maken ons toernooi compleet?

Op 4 juni 2011 organiseert S.K.N.W.K. het tiende Joachim Glerum-toernooi voor E- en F-pupillen. De wedstrijden voor de F-pupillen vinden plaats tussen 9:00 uur en 12:00 uur. Aan het toernooi voor de F-pupillen kunnen in totaal 15 teams deelnemen. De wedstrijden voor de E-pupillen vinden plaats tussen 13:30 uur en 17:00 uur. Aan het toernooi voor de E-pupillen kunnen 12 teams deelnemen.

Inmiddels is de organisatie er in geslaagd om al voldoende E-pupillenteams te ‘contracteren’. De volgende E-pupillenteams doen mee aan deze 10e editie:

Bruse Boys E1
Brouwershaven E1
Brouwershaven E2
Renesse E1
N.O.A.D. ’67 E1
S.K.N.W.K. E1
S.K.N.W.K. E2
FC Dauwendaele E1
Tholense Boys E3
Serooskerke E3
Duiveland E1
s.v. W.I.K. ’57 E1

Voor het F-pupillen toernooi is nog plaats voor 2 teams !!

De volgende F-pupillenteams hebben zich al aangemeld:

Bruse Boys F1
Bruse Boys F3
Brouwershaven F1
Renesse F1
s.v. W.I.K. ’57 F1
S.K.N.W.K. F1
S.K.N.W.K. F2
S.K.N.W.K. F3
M.E.V.O. F1
M.E.V.O. F3
D.F.S. F2
Robur F1
Z.S.C. ’62 F1

Indien er belangstelling is om aan dit toernooi deel te nemen met één of meerdere F-pupillenteams, verzoek ik u per mail te reageren en hierbij aan te met hoeveel teams u komt. Ook is het handig om de sterkte van het team aan te geven of het bijv. een F1 of F2 team is.

De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van ontvangst. Na opgave ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Eind april ontvangt u via de mail het programmaboekje

Wij hopen uw positieve reactie zo spoedig mogelijk te ontvangen, en we maken er weer een mooi en gezellig toernooi van!!

Met vriendelijke groet,
 
Jos Flikweert,
toernooicommissie