In mei/juni nog veel activiteiten bij S.K.N.W.K.

Ondanks dat het voetbalseizoen 2010/2011 zo langzaamaan ten einde loopt, is het zeker nog niet gedaan bij S.K.N.W.K. De komende weken/maanden staan er nog verschillende activiteiten op de rit bij de blauw/zwarten.

Uiteraard wordt er nog volop getraind en gevoetbald de komende weken. Daarna volgen nog diverse jeugdtoernooien.

Bij S.K.N.W.K. is er donderdag 5 mei 2011 bieftstuketen voor de senioren. Dit alles na de donderdagavondtraining.

Op woensdag 25 mei a.s. wordt de Penaltybokaal van Schouwen-Duiveland gehouden. Dit is voor de F-, E- en D-pupillen. Deze penaltybokaal wordt gehouden bij v.v. Zierikzee. Voorafgaand zal er op ons eigen sportpark eerst moeten worden gestreden welke pupillen hier naar toe mogen. Onze eigen penaltybokaal wordt gehouden op woensdag 11 mei.

Vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei wordt voor de E- en D-pupillen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ het jeugdkamp weer georganiseerd. De evenementencommissie voor de jeugd is druk bezig om weer een leuk programma te maken voor de pupillen.

Donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) wordt al weer voor de 32e keer het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi gehouden. Deze keer ook weer deelname van onze seniorenteams, oudste jeugdteams, diverse gastteams en veel Ex-S.K.N.W.K.-ers. Uiteraard na afloop weer een gezellig samenzijn met overheerlijke barbecue.

Op zateterdag 4e juni de 10e editie van ons eigen Joachim Glerum Jeugdtoernooi, een toernooi voor F- en E-pupillen.

Op deze zelfde dag wordt bij Bruse Boys de finaledag afgewerkt voor de Wereld Regio Bokaal. S.K.N.W.K. 1 zal op maandag 16 mei a.s. tijdens voorronde wedstrijden bij Z.S.C. ’62 samen met s.v. W.I.K. ’57 en Z.S.C. ’62 uit gaan maken om welke plaatsen ze kunnen spelen tijdens deze finaledag.

Zoals u leest dus nog genoeg in het vooruitzicht de komende weken. Uiteraard houden we u op de hoogte van al deze activiteiten via deze website.