Wim Voorbeijtel op weg naar prolongatie titel

Met 2 treffers in de gewonnen wedstrijd tegen Cortgene/J.V.O.Z. 1 heeft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) zijn seizoenstotaal gebracht op 22 doelpunten. Hiermee heeft hij nu een voorsprong van 7 treffers op naaste belager Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) en lijkt hij dus op weg naar prolongatie van zijn topscorterstitel bij de senioren van S.K.N.W.K.

De overige doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 gisteren werden gescoord door Remco Veenboer 2x en Richard v/d Sande 1x. Zij komen hiermee respectievelijk op 9 en 4 competitiedoelpunten dit seizoen.

S.K.N.W.K. 1 en 2 kwamen gisteren niet in aktie. Hierdoor blijven de nummers 2 en 3 van de topscorerslijst, Robert Padmos en Wilco de Valk, steken op 15 en 12 doelpunten.

De Baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, kwam gisteren wel in aktie. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ waren ze uiteindelijk met 6-2 te sterk voor Brouwershaven. Grote man was B-junior Remco v/d Berge. Hij maakte maar liefst 3 doelpunten voor het 4e. Hiermee staat hij ook al weer op 5 doelpunten, omdat hij deze competitie ook al 2x gescoord heeft voor S.K.N.W.K. 2.

De mooiste treffer kwam op naam van Spiekur. Hij nam een corner ‘in één tijd’ op de pantoffel en zag de bal snoeihard in de kruising verdwijnen. Dit tot grote hilariteit van het massaal opgekomen (terras)publiek. Hij, René v/d Bos, maakte trouwens nog een doelpunt. Zodoende heeft hij er ook al weer 8 inliggen dit seizoen.

Het andere doelpunt voor S.K.N.W.K. 4 werd gemaakt door Pierre Ruijssenaars. Ook zijn 4e seizoenstreffer.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.


Ook vorig jaar ging de gouden schoen naar Wim Voorbeijtel