Sportpark ‘Het Springer’ blijkt onneembare vesting

Ons eigen sportpark ‘Het Springer’ bleek gisteren een onneembare vesting. De 4 gespeelde wedstrijden werden allemaal omgezet in winstpartijen voor de blauw/zwarten.

Het begon ’s ochtends al. Eerst was het de beurt aan S.K.N.W.K. F1 en E1. F1 was veel beter dan Renesse F1 en wonnen uiteindelijk met maar liefst 6-0 van Renesse F1. Op het andere veld speelde S.K.N.W.K. E1 tegen kampioen Wemeldinge E1. Ook hier winst voor de Nieuwerkerkers. Het werd uiteindelijk 5-1.

Toen moest S.K.N.W.K. B1 aantreden tegen Aardenburg B1. De B-junioren kenden een droomstart. Na 2 minuten (!!) stond het al 3-0 in het voordeel voor S.K.N.W.K. B1. Het werd na een 8-1 ruststand uiteindelijk 10-3.

’s Middags was het de beurt aan S.K.N.W.K. 4. Zij traden aan tegen Brouwershaven 2. Ook zij lieten er gisteren geen onduidelijkheid over bestaan. De baggerschuit was met 6-2 te sterk.

Zo bleek dus eindelijk weer eens dat het thuisvoordeel inderdaad wel eens kan helpen. Sportpark ‘Het Springer’ bleek gisteren een onneembare vesting!