Schouws Elftal – Sparta live op R.O.S.D.

Radio Schouwen-Duiveland doet dinsdag 26 juli ‘live’ en integraal verslag van de wedstrijd van de Schouwse Selectie tegen Sparta. De uitzending begint om 18 uur met een uitgebreide voorbeschouwing met speciale gast en voormalig Sparta-coach Dolf Roks. Op dit moment runt Roks JVOZ, een opleidingsinstituut waar talentvolle voetbaljeugd in Zeeland zich kan ontwikkelen en is hij coach van het Zeeuws Elftal. De wedstrijd begint om 19 uur.

De selectie van Schouwen-Duiveland staat onder leiding van Cees Willemse en bestaat uit de volgende spelers: Jaco van der Schee, Leon Weeda, Vincent Bakker, Freek Torensma, Benjamin Verwest, Johan Vroegindeweij, Marcel Zwager, Leen IJzelenberg, Corné Schilperoort, Ronald Zwager, Jeremy Hubregtse, Thomas Groeneveld, Ingmar Quist, Barry Steenpoorte, Robbert de Bruine en Tom Blommaard.

Wie kans wil maken op het gloednieuwe Sparta shirt van Stadio, doet er goed aan een bezoek te brengen aan www.rosd.nl. Daar kan je de uitslag van de wedstrijd voorspellen en onder de juiste inzenders wordt het nieuwe shirt verloot.

Radio Schouwen-Duiveland is te ontvangen via de ether (107.1 en 107.8 FM), de kabel (107.6 FM) en via de website www.rosd.nl.