Eerste trainingsweek: zeer positieve indruk

Afgelopen maandag, 25 juli 2011, is de eerste selektie van S.K.N.W.K. begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er werd naast maandag ook dinsdag en donderdag getraind. Gisteren werd zelfs een trainingsdag gehouden waarbij twee keer getraind werd. Tussen de trainingen door was er een broodmaaltijd.

Zoals bekend staat de eerste selektie van S.K.N.W.K. sinds dit seizoen onder leiding van Thomas de Ridder uit Kortgene. Hij staat voor het eerst op eigen benen als hoofdverantwoordelijke van een eerste selektie. Thomas is deze eerste week heel erg goed bevallen. Ook de spelersgroep is zeer te spreken over (de trainingen van) Thomas.

Aankomende week wordt er in ieder geval maandag en donderdag getraind. In principe wordt voor a.s. dinsdag nog gekeken naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd. Eigenlijk zouden de blauw/zwarten oefenen tegen Brouwershaven 1, maar zij belden gisteren wegens een spelerstekort af. Zodoende dus in ieder geval gewoon training a.s. dinsdag. Misschien dat er nog een tegenstander wordt gevonden. Aanvang van de trainingen wordt 19:30 uur in plaats van 19:15 uur.

A.s. zaterdag, 6 augustus 2011, wordt in ieder geval een oefenduel gespeeld. Dan is om 14:30 uur De Jonge Spartaan 1 de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk.