Wedstrijdverslag Advendo – SKNWK website Advendo

Hieronder een wedstrijdverslag van de oefenwedstrijd van gisterenavond tussen s.v. Advendo 1 en S.K.N.W.K. 1 van de website van s.v. Advendo:

09-08-2011 : Advendo 1 – SKNWK 1: 5 – 0

Na 2 trainingen stond de eerste van 4 oefenwedstrijden op het programma. De Zeeuwse 4e klasser SKNWK mocht dit jaar de spits afbijten en de eerste ervaringen opdoen tegen een vernieuwde SV ADVENDO selectie.

De wedstrijd werd door trainer Edwin Kock gebruikt om 20 selectiespelers te laten spelen, waaronder een groot aantal nieuwelingen. De eerste helft werd er met name in het tweede gedeelte een behoorlijk niveau gehaald waar duidelijk werd dat er heel veel potentieel in de spelersgroep schuil gaat. Na de 9 wissels werd het aanvankelijk rommelig echter ook in de 2e helft waren er positieve punten op te merken.

Uiteindelijk wist SV ADVENDO overtuigend met 5-0 de sportieve wedstrijd af te sluiten met doelpuntenmakers: Serginio Resort 2x, Matthew Voesenek 2x en Frankie Osei 1x.

Komende donderdag staat het treffen tegen FC Drunen op het programma waarna Vlijmense Boijs en TSC Zat 1 de tegenstanders zijn voordat het beker programma gaat starten.

Een bemoedigend begin van de voorbereiding welke donderdag een vervolg gaat krijgen.