S.K.N.W.K. 1 verliest oefenduel van s.v. Advendo 1

S.K.N.W.K. 1 speelde gisteren haar 2e oefenduel. In Breda was 4e klasser s.v. Advendo 1 de tegenstander. In een zeer sportieve wedstrijd werd het uiteindelijk 5-0 voor de thuisploeg. Ondanks de nederlaag kunnen de blauw/zwarten terugkijken op een goede wedstrijd. Een nuttig oefenduel waar zeker op kan worden verder ‘geborduurd’.

Na een kwartier kwam Advendo op 1-0. Nadat de Nieuwerkerkers daarna verzuimden de stand gelijk te trekken, wist de thuisploeg na 28 minuten opnieuw te scoren. Zo’n vijf minuten voor de rust werd het ook nog 3-0. Bij S.K.N.W.K. had René Verschoor, die afgelopen zaterdag ook al licht geblesseerd uitviel, het veld uit voorzorg al verlaten en werd vervangen.

In de 2e helft ging het heel lang gelijk op. Pas een kwartier voor tijd was het Advendo dat opnieuw scoorde. Vijf minuten later bepaalde ze de eindstand op 5-0. Overigens beschikten zij over een zeer brede selektie. Maar liefst 9 wissels werden toegepast door hen.

Donderdagavond wordt er weer getraind door S.K.N.W.K. A.s. zaterdag wacht in Sint Maartensdijk de oefenwedstrijd tegen Smerdiek 1. Aanvang is 14:30 uur.

Selektie S.K.N.W.K.: Matthijs Verstrate, Erwin Maliepaard, Martijn Rentier, Leon Pollemans, René Verschoor, Timo Verkaart, Robert Padmos, Robbert Uijl, Remco Veenboer, Stefan Vermeer, Christian van Vossen, Peter Spitholt, Oleg Bondarenko, Richard v/d Sande.