Eerste oefenduel S.K.N.W.K. 2 gaat verloren

Gisteren, donderdag 11 augustus 2011, speelde S.K.N.W.K. 2 haar eerste oefenwedstrijd. Op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk was S.P.S. 2 de tegenstander. In een zeer sportief potje, onder leiding van scheidsrechter Cees Dalebout, gingen de gasten met 1-3 als overwinnaar van het veld.

In de 1e helft ging het gelijk op. Twee slippertjes aan S.K.N.W.K.-zijde zorgden ervoor dan S.P.S. 2 twee keer kon scoren. René v/d Bos (prima redding van de doelman) en Jacky de Bruine (na een prima pass van Martin Huisman schoot hij over) hadden kunnen zorgen dat beide teams met een gelijk stand gingen rusten. Helaas was het 0-2 met de rust.

In de 2e helft een aantal wissels bij de blauw/zwarten. Via een prima voorzet van Jurjen Vermeer vanaf rechts was het Remco Veenboer die voor de aansluitinstreffers zorgde, 1-2.

Door de sombere weersomstandigheden werd het overigens snel donker in Nieuwerkerk. S.K.N.W.K. probeerde nog sneld de gelijkmaker te forceren, maar kreeg aan de andere kant het deksel op de neus. Na een counter over links werd de bal prima voorgegooid en kon prachtig worden binnengekopt, 1-3. Dit was tevens de eindstand.

Volgende week zaterdag, 20 augustus 2011, mag S.K.N.W.K. 2 voor het eerst op voor het ‘echie’. Dan is in Zevenbergen Seolto 2 de eerste tegenstander in het K.N.V.B.-toernooi.

S.K.N.W.K. 2: Erwin Maliepaard, Martijn Neele (Emiel Pollemans), Sytze Stins (Peter Spitholt), Frank Boere, Léon Pollemans, Jurjen Vermeer, Jacky de Bruine (André Kik), Martin Huisman, Richatd v/d Sande (Léon Goedegebure), Remco Veenboer (Philip v/d Male), René v/d Bos (Stephan Wessels).