Individuele fouten nekken S.K.N.W.K. 1 opnieuw

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 haar eerste bekerwedstrijden. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ was Zeeland Sport 1 de tegenstander. Na een 0-2 ruststand werd het uiteindelijk 1-5 voor de gasten.

Evenals in enkele oefenwedstrijden waren het de individuele fouten die S.K.N.W.K. nekten. Dan kun je nog zoveel proberen, maar als doelpunten zo makkelijk worden weggegeven, valt er bijna niet tegen te voetballen.

Na drie minuten keken de blauw/zwarten al tegen een achterstand aan. Nog voor de rust werd het ook 0-2.

In de tweede helft scoorde Oleg Bondarenko middels een schitterende volley de aansluitingstreffer, 1-2. Echter later bleek dit slechts de eretreffer te zijn.

De gasten kregen alle doorgang en konden nog 3x scoren. Eindstand dus 1-5.

A.s. dinsdag kans op revanche. Dan is in Middelburg M.Z.V.C. 1 de tegenstander. Zij versloegen overigens gisteren Robur 1 met 5-0.

S.K.N.W.K.: Matthijs Verstrate, Alex Andeweg, René Verschoor, Peter Spitholt (Rob v/d Sleen), Martijn Rentier, Léon Goedegebure (Martijn Neele), Remco Veenboer, Martijn Backx, Stefan Vermeer, Oleg Bondarenko, Wilco de Valk.