Trainen zoals bij Feyenoord bij N.O.A.D. ’67

Sportcomplex NOAD’67 Sint Philipsland naast Varkenoord de locatie voor talenttrainingen Feyenoord

De Feyenoord talenttrainingen gaan dit seizoen op Zeeuwse bodem plaatsvinden. Het sportcomplex van NOAD’67 wordt omgebouwd tot het Zeeuwse Varkenoord. Onder leiding van de oud aanvoerder van Feyenoord en het Nederlands Elftal Ben Wijnstekers kun je als jeugdspeler wekelijks op de woensdagmiddag trainen bij de beste jeugdopleiding van Nederland van de afgelopen twee
seizoenen.

Een goede voetballer word je niet zomaar. Daar heb je goede training en begeleiding voor nodig. Wekelijks trainen bij de beste jeugdopleiding van Nederland van de afgelopen twee seizoenen, helpt je die stappen te maken. Alle facetten van de trainingen uit de jeugdopleiding komen aan bod. Werken aan je pass en traptechniek, het verwerken van de bal, jouw positiespel, maar natuurlijk ook afwerken op het doel en partijspellen. Elke week leer je weer iets nieuws wat je meeneemt naar je eigen training en wedstrijden.

Ben jij in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar dan kun je nu inschrijven voor de 4 septembertrainingen, zgn. Kick-off trainingen, die starten op 7 september as. Deze 4 trainingen kosten in totaal slechts €60 inclusief het complete Puma Feyenoord Soccer Schools tenue.

Aanmelden doe je via de website www.feyenoordsoccerschools.nl. Doe het snel want er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar.

Talenttraining Feyenoord flyer.pdf