Ondanks zege geen volgende ronde voor S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. 1 won gisteren ruim van Robur 1 (5-2). Dat het ‘slechts’ bij 5-2 bleef mag het met name zichzelf kwalijk nemen. Met iets meer overzicht en concentratie had de score hoger kunnen en moeten uitvallen. Ondanks de zege overigens geen groepswinst. Die was voor Zeeland Sport 1. Zij wonnen gisteren ook haar 3e wedstrijd en gaan dus met ‘9 uit 3’ naar de 2e ronde. S.K.N.W.K. 1 eindigt op een 2e plaats in poule 53 met zes punten uit 3 duels.

In de 17e minuut kwamen de blauw/zwarten op voorsprong. Het was Remco Veenboer die een ‘assist’ had op een Roburspeler die zijn eigen doelman verschalkte, 1-0. Lang kon S.K.N.W.K. niet genieten van de voorsprong. Binnen twee minuten was het al weer gelijk. Een verkeerde terugspeelbal werd door Robur goed onderschept en zodoende konden zij de 1-1 aantekenen.

Echter hierna toch weer snel de voorsprong, al in de 20e minuut. Nu was het Stefan Vermeer die de trekker overhaalde, 2-1. Hiermee gingen beide ploegen ook rusten.

In de tweede helft was S.K.N.W.K. duidelijk te sterk. Eerst Oleg Bondarenko en daarna Robert Padmos zorgden voor een 4-1 tussenstand.

Opnieuw een eigen doelpunt, maar nu van S.K.N.W.K., zorgde voor de 4-2 (Alex Andeweg kopte ongelukkig de bal tegen de touwen). Het slotakkoord was opnieuw voor Robert Padmos. Hij zorgde met zijn 2e treffer voor een 5-2 eindstand.

A.s. zaterdag start dan eindelijk de competitie. Voor S.K.N.W.K. begint deze met een thuiswedstrijd tegen Chrislandia 1.

S.K.N.W.K.: Matthijs Verstrate, Alex Andeweg, René Verschoor, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Wilco de Valk, Robert Padmos, Stefan Vermeer (Robert Uijl), Remco Veenboer, Martijn Backx, Oleg Bondarenko (Christian van Vossen).