Robbert Uijl 3 treffers en 1 assist voor SKNWK 1

Nieuwkomer Robbert Uijl lijkt zijn draai te hebben gevonden bij S.K.N.W.K. Hij kwam over van D.Z.C. ’09 en speelt dit seizoen voor het eerst bij S.K.N.W.K.

Gisteren bij het duel van S.K.N.W.K. 1 in Kerkwerve tegen s.v. W.I.K. ’57 1 was hij de grote man. Hij zette S.K.N.W.K. in de eerste helft 2x op voorsprong (0-1 en 1-2). Daarnaast gaf hij voor de rust ook de assist op Wilco de Valk die de 1-3 liet aantekeken.

Na de thee was het opnieuw Uijl die scoorde en de score zodoende dus opvoerde naar 1-4. Trainer Thomas de Ridder beloonde Robbert Uijl zo’n 10 minuten voor het eind met een publiekswissel.

Met deze drie doelpunten komt Uijl gedeeld op kop van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. Hopen dat hij nog van veel waarde kan zijn en dat hij het doel van de tegenstander makkelijk blijft vinden.