Veilig Uit & Thuis

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Elk jaar raken er namelijk zo’n 13.000 kinderen (in de leeftijd van 5 – 12 jr) gewond door een verkeersongeval. In ruim driekwart van de gevallen gebeurt dat binnen de bebouwde kom, dus ook op en rondom S.K.N.W.K.

Daarom hebben VVN en Toyota met de start van het nieuwe sportseizoen de handen ineengeslagen, met de meerjarige campagne: Veilig Uit & Thuis. En daar bent u als lid van onze club of als ouders van leden hard bij nodig! De boodschap is simpel: kinderen moeten veilig bij hun sportclub kunnen komen (of ze nu uit of thuis spelen).

U wilt toch ook dat alle jonge leden van S.K.N.W.K. veilig bij hun vereniging kunnen komen? Help dan nu mee. Op www.veiliguitenthuis.nl vindt u allerlei Veilig Uit & Thuis Tips en voor de jonge sporters zelf is er ook een leuke actie bedacht:

“Win een supertoffe Teamauto!”

Op www.veiliguitenthuis.nl maken sportteams (6 t/m 12 jr) kans op een zelfontworpen auto voor hun team. Toyota stelt namelijk 11 veilige Verso 7-zitters beschikbaar. Daar kan het winnende team het hele sportseizoen gebruik van maken!

Op www.veiliguitenthuis.nl ontdekt u nog meer over deze campagne!

Helpt u mee?