RudeStats verwelkomt het half miljoen

Eens in de 100.000 hits doe ik aan zelfbevlekking. Nu is het helemaal legitiem, want 500.000 hits is een mooi ijkmoment. Ik heb het liever over een half miljoen, dat klinkt alsof het meer is. Nog steeds sta ik ervan te kijken dat er zoveel andere liefhebbers van statistieken zijn. Ik hoop dat dat zo blijft, dan ga ik voor het miljoen.

Sinds maart 2008 is RudeStats in de lucht. Voordat het eerste blogje (over broedercombo’s bij SSV’65) de lucht in ging, was ik al jarenlang bezig met het bijhouden van allerlei facts and stats. Wie daarover meer wil weten, kan in de FAQ-rubriek terecht. Het heeft een kleine vierenhalf jaar geduurd voordat de teller het half miljoen heeft gehaald.

Wie er achter het 500.000e bezoek zit, kan ik niet achterhalen. Het zal ergens in de vroege morgen van de 30e september hebben plaatsgevonden. Die bezoeker bedank ik, alsmede zijn of haar vele duizenden voorgangers. In de resterende drie maanden van het jaar hoop ik het aantal van vorig jaar te overtreffen. Voorlopig liggen we met z’n allen voor op dat schema.

De opbouw in tijd en bezoek ziet er als volgt uit:

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/