Nog acht clubs in de race voor RudeStats-stukkie

Terneuzense Boys (3-2-verlies tegen Dinteloord) en Axel (4-2-verlies tegen Zeelandia Middelburg) zijn op de zevende speeldag gesneuveld voor een RudeStats-artikel. Doordat deze twee Zeeuws-Vlaamse clubs wegvielen, zijn er nog acht Zeeuwse clubs over die dit seizoen nog geen nederlaag hebben geleden in competitieverband.

Drie van die acht clubs spelen in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal: Heinkenszand, VCK en De Meeuwen. Die eerste twee delen met 17 punten de leiding in deze klasse en spelen zaterdag tegen elkaar in Koudekerke. Het achttal kan daardoor zomaar verder afkalven. In de vierde klasse A op zondag zijn nog twee clubs ongeslagen: Jong Ambon en Hontenisse.

Twee van de acht clubs hebben na zeven wedstrijden zelfs nog geen enkel punt gemorst. Dat zijn Wemeldinge en SKNWK in respectievelijk de vierde klasse A en B op zaterdag. De achtste ploeg in dit rijtje is zondag-vijfdeklasser Philippine. Het aftellen is begonnen. Hoe dat per speeldag is gegaan, staat hieronder.

De prijs voor de Zeeuwse club die het langst ongeslagen blijft, is naar keuze een stats-artikel voor het programmaboekje, het clubblad of de website.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/