Stefan Vermeer scoort 3x namens S.K.N.W.K. 2

Ondanks de 2-5 nederlaag van S.K.N.W.K. 1 tegen De Fendert 1 waren de twee topscorers van het eerste beiden trefzeker. Wilco de Valk scoorde alweer zijn 12e doelpunt deze competitie. Voor Robert Padmos gingen de handen al weer voor de 11e keer dit seizoen op elkaar.

Naaste concurrent van beide spelers is Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4). Hij kwam gisteren niet in aktie (S.K.N.W.K. 4 was nl. vrij), ondanks een uitnodiging bij het 2e om zijn produktie eventueel op te voeren.

Nu was het Stefan Vermeer die het 2e bij de hand nam. Hij maakte na weken blessureleed zijn rentree in S.K.N.W.K. 2, terwijl hij normaliter in het eerste speelt. Het 2e won met 6-1 van Kruiningen 2. Voor Vermeer zijn 3e, 4e en 5e treffer dit seizoen. Zijn eerste twee had hij gemaakt voor S.K.N.W.K. 1.

De overige treffer namens het tweede kwamen op naam van Remco v/d Berge (schitterende lob). Hij scoorde ook al weer zijn 5e doelpunt dit seizoen. Robbert v/d Zande maakte gisteren zijn eerste wedstrijdminuten en scoorde ook gelijk. Het andere doelpunt werd gemaakt door Frank Boere, zijn 1e doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 3, gehuld in een prachtig nieuw tenue, scoorde 1x. Hier was de doelpuntenmaker Bryan Geurts (zijn 1e doelpunt dit seizoen). Helaas maakte tegenstander Tholense Boys 3 er 5, zodoende dus een nederlaag boor het 3e.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.