Revanche gevoelens, derby en nieuwe tegenstanders

Morgen, zaterdag 12 november 2011, komen alle seniorenteams van S.K.N.W.K. weer in aktie. Voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 staat een thuiswedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ op het programma. S.K.N.W.K. 3 mag in Bergen op Zoom aantreden.

S.K.N.W.K. 1 bindt om 14:30 uur de strijd aan met SC Stavenisse 1. Een uitstekende mogelijkheid om revanche te nemen voor ‘de zeperd’ van vorige week (2-5 verlies in de topper tegen De Fendert 1). Toch zijn de blauw/zwarten gewaarschuwd, want SC Stavenisse lijkt niet meer op ‘het lelijke eendje’ in de 4e klas. Waren ze jarenlang onderin te vinden, tegenwoordig staan ze keurig netjes in de middenmoot. Ze wisten zelfs te winnen van Halsteren 1 (1-0).

Dan het 2e elftal. Voor hen morgen de derby tegen Duiveland 2. Om 12:30 uur is de aftrap tegen ‘de buren’ uit Oosterland. Altijd wedstrijden bol van de spanning en doelpunten. We zijn benieuwd of ‘ut twidduh’ de punten op het eigen sportpark kan houden.

S.K.N.W.K. 3 speelt als enige een uitwedstijd. Zij treffen in M.O.C. ’17 2 een tegenstander die nieuw is. Om 14:30 uur is de aftrap aan de Olympialaan 51.

Tot slot ‘de baggerschuit’. Zij hebben ook een nieuwe tegenstander, namelijk Arnemuiden 5. Overigens een taaie tegenstander voor S.K.N.W.K. 4, want Arnemuiden 5 is huidige nummer 2 van de ranglijst.