Reizen, schoenen en boeken inzet PZC Voetbalquiz

Reizen, schoenen en boeken zijn inzet van de PZC Voetbalquiz

MIDDELBURG – Vijf dagen voordat de derde PZC Voetbalquiz wordt gehouden in het Nationaal Voetbalmuseum in Middelburg is er nog plaats voor zo’n veertien koppels.

Het aantal deelnemers staat op 56, terwijl er plaats is voor zeventig duo’s. Zij zullen strijden om de hoofprijs: een reis naar een wedstrijd van Real Madrid, aangeboden door voetbalreizen.com .

Het koppel dat tweede wordt, krijgt een avondje NAC aangeboden. De nummers drie krijgen elk een paar Stadio Historica-voetbalschoenen ter waarde van 160 euro aangeboden door Bakker Sport Teamwear specialist. Uitgeverij De Buitenspelers biedt alle deelnemers in de top tien een boek aan.

Zeeland Attracties, waarvan het Nationaal Voetbalmuseum onderdeel uitmaakt, biedt evenals voorgaande jaren een handvol prijzen aan. De nummers vier krijgen twee toegangskaarten voor het voetbalmuseum, inclusief koffie en appelgebak, de vijfde prijs levert twee toegangskaarten op voor het voetbalmuseum, de zesde prijs zijn twee toegangskaarten voor Mini Mundi en de zevende prijs twee toegangskaarten voor Het Arsenaal.

Presentator Barry van der Hooft zal de eerste vraag van de PZC Voetbalquiz komende zaterdag om 19.30 uur stellen. De zaal gaat open om 19.00 uur. Raadpleeg voor de deelnemerslijst de website www.pzc.nl/voetbalquiz. Op die plaats kan ook nog ingeschreven worden voor de quiz. Woensdag sluit de inschrijvingstermijn.