SKNWK 1 verslaat Krabbendijke 1 in oefenduel

Ondanks de winterse omstandigheden speelde S.K.N.W.K. 1 gisteren toch een oefenduel. Het kunstgras veld in Krabbendijke was sneeuwvrij gemaakt en hierop kon uitstekend worden gevoetbald. De kou kon men zich op kleden en dus ontstond er een nuttige oefenpot.

S.K.N.W.K. was met maar liefst 19 spelers afgereisd naar Krabbendijke. Dus kon in de rust bijna het gehele team gewisseld worden.

De Nieuwerkerkers lieten bij vlagen aardige combinaties zien. In de eerste helft leverde dit nog geen treffers op. Dit veranderde in de tweede helft.

Carlo v/d Maas, die inmiddels bijna volledig terug is na een zware knieblessure, zorgde via een goed genomen vrije trap voor de openingstreffer, 0-1.

Niet veel later was er op het middenveld slordig balverlies bij S.K.N.W.K. Dit leverde de gelijkmaker op voor de thuisploeg, 1-1.

Hierna waren de kansen alleen nog voor de blauw/zwarten. Er werd daaruit nog 3x gescoord. Leon Goedegebure, Oleg Bondareko en Remco Veenboer waren de ‘afmakers’. Eindstand dus 1-4.

Deze week is het afwachten wat het weer doet en hoe het veld zich ‘ontwikkeld’. A.s. dinsdag daarom weer spinnen bij Sportworx. Er wordt voor de donderdag nog gekeken naar een oefentegenstander. Zaterdag 18 februari houdt de eerste selektie een trainingsdag voor de jeugd.