Tikkie Terug (deel 164)

Sinds 2008 kijken we terug in de S.K.N.W.K.-historie met de rubriek ‘Tikkie Terug’. Inmiddels is de 164e bijdrage een feit.

In deze editie van ‘Tikkie Terug’ vier artikels van www.krantenbankzeeland.nl uit de Zierikzeesche Nieuwsbode. S.K.N.W.K. 1 speelt morgen de zesde en laatste derby van dit seizoen in de 4e klasse B. Op sportpark ‘Het Springer’ is Brouwershaven 1 de tegenstander.

De historie tussen beide ploegen (zie elders op deze site) vertelt ons dat beide teams elkaar in competitieverband 36 keer zijn tegengekomen. Er was 21 keer winst voor S.K.N.W.K., 8 keer voor Brouwershaven en 7 keer eindigde dit duel in een gelijkspel. De Nieuwerkerkers scoorden 75 keer en Brouwershaven maakte in deze onderlinge duels inmiddels al 52 treffers.

Via de menu’s De Club – Historie – Tikkieterug komt u op de speciale pagina. Of u kunt op de volgende link klikken: Ik doe een Tikkie Terug.

Mocht uzelf ook een mooie foto of anekdote hebben uit het S.K.N.W.K.-verleden, stuur deze dan digitaal naar de webmaster.