Nieuwerkerk Bruist in 2012 !!

In 2010 vierde Nieuwerkerk haar 777-jarig bestaan. Dat was een groots feest met fantastisch weer. Iedereen genoot en het dorp had de smaak duidelijk te pakken. Het signaal was helder en zodoende was er ook in 2011 weer een meerdaags feest. Iedereen herinnert zich vast nog de fantastische sfeer van die dagen, waarbij de agrarische achtergrond van het dorp werd belicht. Na de enthousiaste reacties daarop kon het niet uitblijven: Nieuwerkerk bruist ook in 2012 weer 3 dagen en het gaat er sterk op lijken dat er een traditie is geboren!

Vanzelfsprekend hebben we een paar “vaste onderdelen” in het programma gehouden, zoals de sport- en spelmiddag voor de basisschoolleerlingen, de braderie van de ondernemersvereniging en de feestavond in Ons Dorpshuis. Maar u zult dit jaar ook nieuwe zaken tegenkomen.

In de zomermaanden vinden er internationaal een paar grote sportevenementen plaats zoals het Europees voetbalkampioenschap en de Olympische Spelen. Het bestuur van Nieuwerkerk Bruist! heeft hieruit inspiratie geput voor de editie van 2012.

Op de pagina “Progamma” vindt u een overzicht van de activiteiten die er op donderdag 21 juni, vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni worden georganiseerd. Dan ziet u welke sportieve elementen wij dit jaar voor u in petto hebben. Voor jong en oud is er iets interessants te zien en te beleven.

Ook dit jaar hebben we weer de nodige sponsoren bereid gevonden om ons financieel te ondersteunen. Zonder hen zouden wij als bestuur niet in staat zijn om alles rond te krijgen. Een oprecht woord van dank daarom aan bedrijven en instellingen die ons helpen. Neem eens een kijkje op onze pagina “Sponsoren” en denk aan hen bij uw inkopen. Samen houden we Nieuwerkerk leefbaar!

Het programma voor 2012 is rond! De tijden zijn nog wel onder voorbehoud, maar in grote lijnen staan deze vast.

Ook op de hoogte te blijven van alle evenementen rondom dit dorpsfeest kijk dan op www.nieuwerkerkbruist.nl