Deze week laatste week trainen op trainingsveld

Van de Gemeente Schouwen-Duiveland kregen we bericht over de sluiting van het trainingsveld op sportpark ‘Het Springer’:

1.
Per maandag 16 april 2012 geen gebruik meer maken van de trainingsvelden. Een en ander tot begin september 2012 wanneer het gebruik van de trainingsveldverlichting weer noodzakelijk is.

In de tussenliggende periode (tot en met 9 juni 2012) kan voor de trainingen van de wedstrijdvelden gebruik worden gemaakt. Bijkomend verzoek om de trainingsvelden “schoon” op te leveren !

Vanwege het maaien wordt tevens met klem verzocht na de trainingen op de (trainings- en) wedstrijdvelden, de verplaatsbare doelen enz. aan de kant te plaatsen. Een goed maaibeheer etc. kan zonder jullie medewerking anders niet worden gegarandeerd.

2.
Per maandag 11 juni 2012 geen gebruik meer maken van de wedstrijdvelden. Dit met uitzondering van die eventuele gevallen waarin reeds in overleg met collega A. Verhulst toestemming is verleend.

Per zaterdag 4 augustus 2012 mogen, onder normale (weers)omstandigheden, de wedstrijdvelden weer worden gebruikt. Ook voor de datum van 4 augustus 2012 geldt dat alleen in zeer bijzondere gevallen, in overleg met A. Verhulst, ontheffing kan worden verleend voor een eerder gebruik.

3.
Eventueel gebruik van trainingsvelden voor activiteiten bij speciale gelegenheden zoals Koninginnedag op 30 april 2012, uitsluitend in overleg met A. Verhulst. Dit met het oog op reeds gepland (groot) onderhoud !

4.
U wordt vriendelijk verzocht uw trainingskader, (jeugd)bestuur, veld-/materialenverzorger en consul van de inhoud van deze email in kennis te stellen. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Vriendelijke groeten,

namens Adrie Verhulst, afdeling Openbare Werken,