Flinke nederlaag WIK F1

Hieronder een wedstrijdverslagje van het inhaalduel gisteren van S.K.N.W.K. F2 tegen s.v. W.I.K. ’57 F1 van de website van s.v. W.I.K. ’57:

Geschreven door Johan Kivits

De wedstrijd tegen SKNWK F2 ging afgelopen weekend niet door en werd vanavond ingehaald. Thuis was er een nederlaag van 3-9, maar nieuwe ronde…nieuwe kansen!!

Met maar net genoeg spelers werd er vertrokken naar Nieuwerkerk, wissels waren niet voorradig, dus iedereen moest aan de bak. Nadat SKNWK een 2-0 voorsprong had genomen scoorde Dylan gelukkig de aansluitingstreffer. De achterstand had groter kunnen zijn maar Thijmen rammelde een knalhard schot keurig uit doel. Met deze kleine achterstand werd ook de rust gehaald.

Vlak na het begin van de tweede helft had WIK een grote kans om gelijk te komen maar eerst Joerie, en in de rebound Dylan, miste de scherpte om goed af te drukken. Hierdoor kon de keeper van SKNWK tot twee keer toe redding brengen. Over de gehele wedstrijd speelde WIK echt niet veel minder dan SKNWK maar deze tegenstander is wel erg goed in de afwerking. Uiteindelijk kwam er wel weer een duidelijke uitslag op het bord (7-1) maar hoe gek het misschien klinkt, WIK is niet maar even weg getikt.

Zaterdag a.s is er geen voetbal, maar maandag a.s wel gewoon trainen. Deze training kan dan mooi gebruikt worden om alles scherp te zetten voor de volgende avondwedstrijd, volgende week woensdag (18-11) uit bij de Bevelanders.