Voor 28 april aanmelden voor vrijwilligersavond

Ondanks dat het voetbalseizoen 2011-2012 nog niet is afgerond, kunnen wij toch al terug kijken op een goed seizoen. Dit wordt voornamelijk verwezenlijkt door de vele vrijwilligers die S.K.N.W.K. rijk is. Als blijk van waardering naar onze vrijwilligers toe organiseren wij evenals voorgaande seizoenen een ‘vrijwilligersavond’ voor een ieder die een steentje heeft bijgedragen aan het verloop van het afgelopen seizoen van S.K.N.W.K.

Deze keer wordt de vrijwilligersavond gehouden op zaterdag 12 mei 2012 om 19:00 uur en vindt plaats in de kantine op ons sportpark “het Springer”.

Alle vrijwilligers worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Wij doen het verzoek aan u vóór zaterdag 28 april 2012 per e-mailbericht aan ons secretariaat, secretariaat@sknwk.nl, kenbaar te maken of u de vrijwilligersavond zal bijwonen, zodat wij een indicatie hebben op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Wanneer wij geen bericht van u ontvangen, wordt niet op u gerekend!

Voor de goede orde delen wij u mede dat wij voornemens zijn deze vrijwilligersavond met gourmetten in te vullen. Wanneer u een bepaald dieet volgt of vegetarisch bent, vernemen wij dit graag van u zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Wij hopen u tezamen met vele andere vrijwilligers van ganser harte op onze vrijwilligersavond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van S.K.N.W.K.,

Fernando Bom
Secretaris van S.K.N.W.K.