Komende periode nog heel veel SKNWK-activiteiten

Ondanks dat het voetbalseizoen 2011/2012 bijna is afgelopen (in ieder geval de competitie), is het ook deze weken/maanden voor de zomerstop zeker nog niet gedaan bij S.K.N.W.K. Er staan nog verschillende activiteiten op de rit bij de blauw/zwarten.

Er wordt uiteraard nog gewoon getraind. Voor de jeugd komen er nog diverse toernooien. S.K.N.W.K. 1 zal zich waarschijnlijk nog klaar moeten maken voor de na-competitie. Misschien nog wat vriendschappelijke wedstrijden voor overige seniorenteams.

Volgende week donderdag, 10 mei 2012, wordt er weer een tent geplaatst op ‘Het Springer’. Twee dagen later, 12 mei, wordt al weer de 11e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi georganiseerd bij S.K.N.W.K. ’s Avonds is er ook nog de vrijwilligersavond.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 17 mei, al weer de 33e editie van Het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi. Uiteraard ook deze keer weer afgesloten met een barbecue.

Vrijdag 18 en zaterdag 19 mei a.s. is er weer het jeugdkamp op ons eigen sportcomplex. Dit is voor de E- en D-pupillen van S.K.N.W.K.

De jeugd heeft nog de Schouwen-Duiveland Penalty Bokaal. Deze keer gehouden bij Z.S.C. ’62 in Scharendijke. Dit is op 23 mei 2012. Namens S.K.N.W.K. nemen Ruben van Dijke, Wouter Hartog en Remon Grauss deel. Zij wonnen namelijk de finales bij S.K.N.W.K. van hun teamgenoten.

S.K.N.W.K. 4 gaat weer een weekendje weg als afsluiting van het seizoen. Evenals het oud eerste.

Op vrijdag 8 juni organiseert S.K.N.W.K. voor al haar sponsors nog een Mini Bedrijventoernooi. De inzendingen hiervoor lopen lekker binnen.

Tot slot neemt S.K.N.W.K. 1 op zaterdag 9 juni nog deel aan de Wereld Regio Bokaal. Ook deze wordt gehouden bij Z.S.C. ’62.

Zoals u leest dus nog genoeg in het vooruitzicht deze laatste week. Uiteraard houden we u op de hoogte van al deze activiteiten via deze website.