Kogelvangers maatje te groot voor S.K.N.W.K.

Omdat De Fendert deed wat ze moesten doen (6-0 winnen) en dus de zeer terechte kampioen zijn, deed achteraf het duel tussen S.K.N.W.K. 1 en Kogelvangers er niet meer toe. Bij S.K.N.W.K. 1 ontbrak gisteren het ‘heilige vuur’ en Kogelvangers beschikt over een prima ploeg. Vandaar ook de terechte winst van de ploeg uit Willemstad, al liet S.K.N.W.K. de tegenstander af en toe wel heel makkelijk scoren. Einduitslag 3-6.

De gasten kwamen op een 0-1 voorsprong, maar S.K.N.W.K. deed middels Martijn Backx iets terug. Hij scoorde de gelijkmaker.

Door slecht verdedigen aan Nieuwerkerse-zijde mocht Kogelvangers voor de rust nog 2x scoren en konden beide ploegen zodoende met een 1-3 tussenstand om de thee.

Na het verplichte kwartiertje rust ging het duel op dezelfde voet verder. Kogelvangers mocht eerst nog 2x keer scoren, zodat het inmiddels al weer 1-5 was. S.K.N.W.K. leek zich naar de slachtbank te laten leiden.

Toen leek S.K.N.W.K. terug in de wedstrijd te komen. Martijn Backx scoorde uit een penalty zijn tweede doelpunt van de middag. En toen iets later Robert Padmos scoorde uit een assist van Martijn Rentier was de stand weer iets draaglijker, 3-5. Zou het dan toch nog kunnen…….? Helaas.

Doelman Mike Bakker maakte vlak voor tijd een overtreding buiten zijn 16. Hij kreeg hiervoor ‘slechts’ geel. Waarschijnlijk omdat er nog wat verdedigers van S.K.N.W.K. stonden. Overigens belandde de bal uit deze vrije trap via de muur nog tegen de touwen.

Zodoende een 3-6 eindstand. Beide ploegen kunnen zich op gaan maken voor de na-comptitie.

S.K.N.W.K. strijdt met v.v. O.N.I. uit ’s Gravenmoer en M.Z.V.C. uit Middelburg om een plaats in de 3e klasse.

Het eerste duel van deze drieluik is v.v. O.N.I. – S.K.N.W.K. Dit duel staat a.s. zaterdag, 12 mei 2012, gepland in ’s Gravenmoer. Aanvang is 17:00 uur.