Vrijdag 8 juni a.s. Mini Bedrijventoernooi SKNWK

Voetbalvereniging S.K.N.W.K. is zeer ingenomen met al haar sponsors. Als blijk van waardering organiseert de sponsorcommissie daarom op vrijdagavond 8 juni a.s. een Mini-bedrijvenvoetbaltoernooi.

Wij nodigen u als sponsor graag uit om samen met uw medewerk(st)ers en/of familie een leuk potje voetbal te spelen tegen collega en potentiële sponsors van S.K.N.W.K. Na afloop is er in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een hapje en drankje volop gelegenheid iemand van het bestuur, de sponsorcommissie, of een collega-sponsor te spreken.

De wedstrijden worden op een half veld gespeeld, met 6 veldspelers en een doelman. De wedstrijden duren 20 minuten. Kunt u onverhoopt niet voldoende spelers bij elkaar krijgen, dan kunt u uw team ook compleet maken met de S.K.N.W.K. spelerspool van spelers uit onze eerste selectie.

Na ontvangst van de opgaves wordt een poule indeling gemaakt en deze wordt samen met het wedstrijdschema naar u teruggekoppeld.

Het toernooi start om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur zodat er na afloop nog ruim de tijd is om “de wedstrijden te evalueren”. Ook als u niet meespeelt bent u natuurlijk de hele avond van harte welkom.

Uw aanwezigheid wordt deze avond bijzonder op prijs gesteld!

Wij zien uw opgave graag voor 19 mei per e-mail terug, via sponsorzaken@sknwk.nl of 06 22483565.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot 8 juni.

Namens de sponsorcommissie.

Leon van der Wel