SKNWK zoekt nog trainers en leiders voor de jeugd

Voor de jeugd zijn er al vele trainers en leiders bekend, maar er zijn nog een aantal zaken nog niet ingevuld. Voor komend seizoen zoeken we nog:

Leider dames 7-tal

Sinds enkele jaren hebben we weer een meidenteam, het is erg gezellig en omdat er niet zo heel erg veel meidenteams zijn, spelen ze niet elke week. Sinds de laatste seizoenshelft gaat het voetballend ook stukken beter, er worden steeds meer punten gepakt. Waarschijnlijk worden ze ingedeeld in de leeftijdscategorie voor C junioren, op een half veld. Voor de zaterdagen zoeken ze nog een leider, om o.a. even de formulieren in te vullen, maar vooral natuurlijk om ze te coachen.

Trainer D pupillen, leider D pupillen en (assistent) leider D pupillen

In de D’s gaat de jeugd voor het eerst op een groot veld spelen, dit is even wennen maar is wel de stap naar het ‘echte voetbal’ zoals de profs het spelen.

We hebben al één trainer, Rob, maar zoeken er nog eentje, omdat samen trainen leuker is en vaak ook beter gaat. Daarnaast is er helaas nog geen leider, Andre heeft dit afgelopen jaren met veel plezier gedaan, maar heeft het nu te druk met school, lijkt het je leuk om zaterdags een team misschien wel naar het kampioenschap te leiden (zoals afgelopen jaar), neem dan contact op met ons.

Tevens is er nog behoefte aan een assistent leider, om zaterdags te helpen in de kleedkamer en langs de lijn.

Trainer E pupillen
Voor de E’s is er nog geen trainer, de pupillen zijn leergierig en je ziet het niveau gaandeweg het jaar stijgen. Lijkt het je leuk om ze een keer in de week te trainen, dan horen we het graag ! De betreffende avond zal in goed overleg bepaald worden.

(assistent) Leider C junioren

Omdat er zaterdags genoeg geregeld dient te worden, zijn de C’s nog op zoek naar een assistent leider. Denk hier o.a. aan het aanwezig zijn in de kleedkamer, helpen met de warming up en bijvoorbeeld (om & om) vlaggen. Eric Hartog is de leider van het team.

Voor vragen of aanmeldingen, kun je terecht bij het jeugdbestuur, in dit geval Mark den Haan. 0111 64 3929 of mail naar chamar@zeelandnet.nl.