Vrederust lijdt eerste nederlaag

Hieronder het wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van gisteren tussen S.K.N.W.K. 1 en Vrederust 1 van de website van Vrederust:

Uit tegen SKNWK heeft Vrederust 1 haar eerste nederlaag geleden. Tegen een sterke opponent werd tot de laatste minuut gestreden, echter bleven de drie punten in het Zeeuwse Nieuwerkerk. Bij rust stond het 2-0 voor de thuisploeg, en het werd zelfs 3-0 na rust.

Hierna vocht Vrederust zich terug en dankzij een wereldgoal van Luc Ernest kwam de 3-1 op het scorebord. Vrederust drukte verder door en door een benutte strafschop van Hugo van Leeuwen werd het verschil teruggebracht tot 1 doelpunt.

Vrederust bleef aanzetten en raakte in de laatste minuut nog de paal. SKNWK hield echter stand, en zodoende werd de eindstand 3-2 in het voordeel van de thuisploeg.