Stefan Vermeer naar 2e plaats op topscorerslijst

Gisteren, zaterdag 13 oktober 2012, kwamen alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. 1 in aktie. Voor S.K.N.W.K. 1 was er het eerste puntverlies. S.K.N.W.K. 2 en 4 wisten opnieuw te winnen.

Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ werd S.K.N.W.K. 1 het mes op de keel gezet door Smerdiek. De mannen van Thomas de Ridder kwamen knap terug van een 0-2 tussenstand tot 2-2. Doelpuntenmakers waren Robbert Uijl (zijn 2e treffer van het seizoen) en clubtopscorer Martijn Backx. Backx scoorde de gelijkmaker, 2-2. Dit was al weer zijn 16e treffer deze competitie. Ook scoorde hij tot nu toe in alle zeven competitieduels van S.K.N.W.K. 1 minimaal 1x.

S.K.N.W.K. 2 trof Yerseke 2. Vaak een ‘angstgegner’ voor het 2e. Maar niet gisteren. Na een prima eerste helft (3-1 voorsprong) werd het uiteindelijk 4-2 voor de blauw/zwarten. Hier was Stefan Vermeer verantwoordelijk voor de helft van de produktie. Hij stijgt hierdoor naar de 2e plaats op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. met inmiddels 9 treffers.

De overige twee doelpunten kwamen op naam van Erwin Nelissen (zijn 4e van het seizoen) en Martijn Neele (de eerste deze competitie).

Tot slot S.K.N.W.K. 4. Zij gaan echt meedoen om de bovenste plaatsen. Gisteren was N.O.A.D. ’67 4 kind van de rekening. Het werd uiteindelijk 1-6. Ali Zaman scoorde 2x en heeft nu al 4 doelpunten gemaakt voor het vierde. Richard v/d Sande (5e doelpunt), Maurice Pollemans, Erwin Bos en Robbert Wandel (voor alledrie de 2e treffer dit seizoen) scoorden de overige doelpunten voor ‘de baggerschuit’.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.