Bruse Boys 4 verliest derby met 1-2

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Bruse Boys 4 en S.K.N.W.K. 4 van de website van Bruse Boys:

Vandaag een spannende derby, tegen SKNWK4. Met goede moed betraden we het natte veld en al direct na aanvang konden we druk zetten op de tegenstander. Het eerste kwartier bijna volledig op de helft van de tegenstander gespeeld, maar het leidde helaas niet tot doelpunten. SKNWK wist zelfs als eerste te scoren, hard schot in de hoek: 0-1. Gelukkig wist M. Meertens op sluwe wijze gebruik te maken van een verdediger die niet in de gaten had dat Mark in de buurt was. Uit zn rug komend kon hij de bal afpakken en inschieten: 1-1. AA (‘Ali’ en Arie) probeerden dat ook , maar raakten beiden de lat. Dankzij een bal die ‘net’ (?) niet geheel over de lijn ging bij Julian, was 1-1 ook de ruststand.

Direct na rust brak er een fase aan waarin Julian meerdere keren handelend op moest treden. Met diverse reddingen hield hij de 1-1 in stand en gaandeweg kwamen wij er ook weer aan te pas. Het mocht echter niet baten. De meeste schoten gingen over en ook uit een aantal corners kwam geen doelpunt. Een kwartier voor tijd leidde balverlies achterin tot 1-2 en daarmee was ook de eindstand bereikt.

Dit was onze laatste thuiswedstrijd aan de Boomdijk. Na de winterstop kunnen we niet meer klagen over de grasmat die ons aanvallend spel zou hinderen.