Martijn Backx stoomt verder door topscorerslijst

Gisteren, zaterdag 1 december 2012, kwamen alledrie onze seniorenteams, S.K.N.W.K. 1,2, en 4 voor de competitie in aktie.

S.K.N.W.K. 1 maakte gehakt van het arme Chrislandia 1. Het werd uiteindelijk ‘slechts’ 8-0. Clubtopscorer Martijn Backx nam de helft van de produktie voor zijn rekening. Inmiddels staat hij op 22 (!!) doelpunten in twaalf wedstrijden. Een aardig gemiddelde dacht ik zo.

Ook Robert Padmos was trefzeker. Hij maakte er drie namens het 1e. Hiermee komt hij op 11 competitiedoelpunten. Ook Wilco de Valk scoorde een doelpunt. Overigens voor Wilco (pas) zijn 1e competitiedoelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 werd na een 2-2 ruststand afgeserveerd in de 2e helft. FC Dauwendaele won met 2-7. Ali Zaman (S.K.N.W.K. 4) viel in de eerste helft al in. Nog geen 30 seconden in het veld maakte hij de 1-1, zijn 8 doelpunt dit seizoen.

De andere treffer kwam op naam van Stefan Vermeer. Toch al weer zijn 14e competitiedoelpunt.

Richard v/d Sande was opnieuw trefzeker. Inmiddels heeft hij evenals Stefan Vermeer 14 competitietreffers gemaakt en ze staan hiermee samen op de 2e plaats op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. De twee doelpunten van Richard zorgden er overigens voor de S.K.N.W.K. de punten mee nam uit Bruinisse. Ze versloegen Bruse Boys 4 met 1-2.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.