Uiteindelijk makkelijk middagje voor S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. 1 heeft na enkele weken puntverlies eindelijk weer eens gewonnen. Het werd een eenvoudig middagje voor de blauw/zwarten. Tegenstander Chrislandia werd met 8-0 afgeserveerd. Dat het slechts 8-0 werd had te maken met het af en toe ontbreken van toch wat scherpte in de afwerking, maar zeker ook met de 15-jarige doelman van Chrislandia. Hij ranselde een paar ‘zekere doelpunten’ toch nog uit zijn doel en behield zijn ploeg daardoor van de dubbele cijfers.

Grote man aan S.K.N.W.K.-zijde was clubtopscorer Martijn Backx. Hij maakte er maar weer eens vier en heeft inmiddels al 22 competitietreffers achter zijn naam staan. Een gemiddelde van bijna 2 doelpunten per wedstrijd !!

In de 10e minuut opende hij ook de score. Ook de 2-0 kwam van de voeten van Martijn Backx. Via Wilco de Valk en Robert Padmos kwam de 4-0 ruststand op het scorebord.

Na de thee waren de weerstomstandigheden wel erg droevig. Het is dat er geen lichtmasten staan rond het hoofdveld op ‘Het Springer’, want anders zouden deze zeker ontstoken zijn.

De spelers van Thomas de Ridder lieten lang wachten tot er weer gejuicht kon worden. Echter toen opnieuw Martijn Backx scoorde, bleek dit een goed sein voor een prima slot van de wedstrijd.

Uiteindelijk kwam via nogmaals Martijn Backx en 2x Robert Padmos de eindstand van 8-0 op het digitale wedstrijdformulier.

Door de 2-0 winst van Smerdiek 1 tegen koploper Halsteren 1 doet S.K.N.W.K. 1 ‘gewoon’ weer mee om de bovenste twee plaatsen. Een plek die aan het eind van de rit recht geeft op promotie naar de 3e klas.

Volgende week nog de laatste wedstrijd voor de welverdiende winterstop. S.K.N.W.K. 1 treedt dan nog aan tegen Vrederust 1.