Grote Club Actie 2012

Op 29 november is de trekking van de winnende loten welke zijn verkocht bij “De Grote Club Actie”. Ook SKNWK heeft meegedaan aan deze verkoop. Alle leden hebben de mogelijkheid gekregen om loten te verkopen en te kopen. In het totaal zijn er 612 loten verkocht door de leden, dit is een bijzonder mooi aantal. Iets minder dan de vorige verkoopronde.

Voor de jeugd hebben wij gemeend een prijs te koppelen aan de verkochte loten per lid en ook als team. Voor het lid welke de meeste loten heeft verkocht zal binnenkort zijn prijs worden overhandigt. De winnaar van deze prijs is Marijn uit E2, hij verkocht een fantastisch totaal van 37 loten.

Ook voor het voetbalteam welke gemiddeld de meeste loten heeft verkocht is er een prijs. E2 heeft die prijs verdient. Zij zullen binnenkort worden uitgenodigd om als team friet met snacks te eten als blijk van waardering voor hun inzet.

Namens het bestuur willen wij alle verkopers, zowel jeugd als seniorenleden, enorm bedanken voor hun inzet voor onze club. Maar ook willen wij natuurlijk de kopers van de loten enorm bedanken.